Search Site

Over ons

Bij Gifts4promotion kunnen onze klanten altijd verwachten dat wij werken vanuit 4 kernwaarden: Innovatie, Inspiratie, Advies en Kwaliteit.

Of een klant op zoek is naar functionele, leuke promotieartikelen, of standaard relatiegeschenken met een duidelijke marketing- of reclame boodschap erop. Wij adviseren graag en denken mee met een uniek artikel passend binnen de marketingstrategie, de doelgroep en het budget. Wij zijn gespecialiseerd in relatiegeschenken en daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Door onze jarenlange ervaring en goede connecties met toeleveranciers kunnen wij nét wat meer leveren voor altijd een goede kwaliteit. 

Innovatie
Ook in de wereld van promotieartikelen en relatiegeschenken zien wij telkens nieuwe ontwikkelingen. Met creatieve en eigentijdse producten wordt de promotie veel effectiever!

'Maatschappelijk verantwoord innoveren'
Daar waar mogelijk denken wij graag mee in milieuvriendelijke oplossingen. Is MVO een belangrijke pijler binnen het bedrijf dan is een ‘groen’ relatiegeschenk heel geschikt. Wij hebben een hele lijn met groene promotieartikelen en informeren u graag over de maatwerk oplossingen.

Inspiratie
Een standaard gesprek komt bij ons zelden voor. Wij leven ons vóór het gesprek al in. In zowel de klant als zijn doelgroep zodat er altijd een adviesgesprek op maat plaats vindt.

Advies
Wij adviseren graag en denken mee met een passend artikel passend binnen de marketingstrategie, de doelgroep en het budget. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag hoe u uw naamsbekendheid bij een evenement of promotiecampagne kunt vergroten.

Ons streven naar kwaliteit
Het gaat niet alleen om het perfecte geschenk met de perfect bedrukte boodschap. De kwaliteit van het product is minstens zo belangrijk en staat daarom altijd boven aan onze prioriteitenlijst.

Bij ons krijgt u altijd de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding.

 

Gifts4Promotion

Gifts4Promotion
Oostdijkje 2
1483 AA DE RIJP
Nederland

Telefoonnummer: 0299 675067
Website: www.gifts4promotion.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasegifts4promotion.nl

Directeur: Margreet Zijlstra
KvK nummer: 37110500

BTW nummer: NL.1888.70.301.B01

Bank informatie

Rekeninghouder: Gifts4Promotion
Bank naam: ING Bank
SWIFT: INGBNL2A
IBAN: NL04 INGB 0004 4207 23

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 0299 675067 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasegifts4promotion.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top