Onis Bierglas Munique 26 cl (6 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-835991
Het Onis Bierglas Munique, verkrijgbaar in een set van 6 stuks, belichaamt een perfecte...meer
Het Onis Bierglas Munique, verkrijgbaar in een set van 6 stuks, belichaamt een perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Met een inhoud van 26 cl per glas biedt dit glaswerk een ideale maat voor het serveren van diverse bieren met stijl.

Het design van het Munique-bierglas is eigentijds en verfijnd. Het heldere glas laat de kleur van het bier schitterend tot zijn recht komen, waardoor de visuele beleving van het drinken wordt versterkt. De vorm van het glas is zorgvuldig ontworpen om de aroma's van het bier te accentueren, waardoor de smaakbeleving wordt verrijkt.

Of je nu geniet van een verfrissende pils, een karaktervol speciaalbier of een ander favoriet brouwsel, het Onis Bierglas Munique past zich moeiteloos aan aan verschillende biersoorten. Het glas ligt comfortabel in de hand, waardoor het een plezier is om uit te drinken.

De set van 6 stuks maakt dit bierglas ideaal voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere feestelijke gelegenheden. Voeg een vleugje klasse toe aan je drinkervaring en geniet van het delen van goede momenten met vrienden en familie. Kies voor het Onis Bierglas Munique en ontdek een perfecte balans tussen vorm, functie en stijl in je glaswerkcollectie.

Eigenschappen

Gewicht: 1000 g
Hoogte: 165 mm
Land van herkomst: Netherlands
Gewicht: 1000 g
Diameter: 70 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken