Stolzle Wijnglas Ultra 55 cl (6 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-534782
Het Stölzle Wijnglas Ultra is een set van zes prachtig vormgegeven wijnglazen die een combinatie...meer
Het Stölzle Wijnglas Ultra is een set van zes prachtig vormgegeven wijnglazen die een combinatie van verfijning en functionaliteit bieden. Met een royale inhoud van 55 cl zijn deze glazen ideaal voor het serveren van diverse wijnen, zoals rode wijn, witte wijn of zelfs rosé.

Elk glas is met zorg vervaardigd door Stölzle Lausitz, een vooraanstaande fabrikant van hoogwaardig glaswerk met een rijke geschiedenis van vakmanschap. Het design van het Wijnglas Ultra is eigentijds en elegant, met een slanke steel die uitmondt in een kelk die ontworpen is om de aroma's van de wijn te accentueren en de drinkervaring te verbeteren.

De glazen zijn gemaakt van loodvrij kristalglas van topkwaliteit, waardoor ze een heldere en sprankelende uitstraling hebben die de prachtige kleur en textuur van de wijn benadrukt. Bovendien zijn ze vaatwasmachinebestendig, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn en geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Of u nu een intiem diner thuis organiseert of een feestelijke gelegenheid viert, de Stölzle Wijnglas Ultra glazen bieden de perfecte manier om uw favoriete wijnen te presenteren en te waarderen. Met deze set van zes glazen bent u klaar om te genieten van een onvergetelijke wijnervaring in stijl.

Eigenschappen

Gewicht: 870 g
Hoogte: 212 mm
Land van herkomst: Germany
Gewicht: 870 g
Diameter: 92 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken