Stolzle Wijnglas Ultra 45 cl (6 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-534598
Het Stölzle Wijnglas Ultra is een set van zes prachtig vervaardigde wijnglazen, speciaal...meer
Het Stölzle Wijnglas Ultra is een set van zes prachtig vervaardigde wijnglazen, speciaal ontworpen om de drinkervaring te verrijken met een combinatie van stijl en functionaliteit. Met een royale capaciteit van 45 cl zijn deze glazen perfect geschikt voor het serveren van een breed scala aan wijnen, waaronder rode wijn, witte wijn en rosé.

Elk glas is zorgvuldig vervaardigd door Stölzle Lausitz, een toonaangevende fabrikant van hoogwaardig glaswerk met een rijke traditie en reputatie voor vakmanschap. Het ontwerp van het Wijnglas Ultra is elegant en eigentijds, met een slanke steel en een kelk die zorgvuldig is gevormd om de aroma's en smaken van de wijn te accentueren.

Deze glazen zijn gemaakt van loodvrij kristalglas van de hoogste kwaliteit, wat resulteert in een heldere, kristalheldere uitstraling die de prachtige kleur en textuur van de wijn verbetert. Bovendien zijn ze vaatwasmachinebestendig, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn en geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Of u nu geniet van een intiem diner thuis of een feestelijke bijeenkomst organiseert, de Stölzle Wijnglas Ultra glazen bieden de perfecte manier om uw favoriete wijnen te presenteren en te waarderen. Met deze set van zes glazen bent u klaar om te genieten van een heerlijke en verfijnde wijnervaring.

Eigenschappen

Gewicht: 1050 g
Hoogte: 202 mm
Land van herkomst: Germany
Gewicht: 1050 g
Diameter: 86 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken