Onis Longdrink Chicago 28.8 cl (12 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 12 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-513844
De Onis Longdrink Chicago is een set van twaalf prachtige longdrinkglazen, perfect voor het...meer
De Onis Longdrink Chicago is een set van twaalf prachtige longdrinkglazen, perfect voor het serveren van een breed scala aan verfrissende drankjes, zoals limonade, frisdrank, cocktails of mocktails. Met een royale capaciteit van 28.8 cl zijn deze glazen ideaal voor het schenken van een verfrissende hoeveelheid van uw favoriete drankje.

Elk glas is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als elegantie. Het klassieke ontwerp wordt gekenmerkt door een slanke en toch stevige vorm, waardoor deze glazen comfortabel in de hand liggen en een vleugje verfijning toevoegen aan elke tafelsetting. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, deze glazen passen perfect bij elke setting.

De Onis Longdrink Chicago glazen zijn vervaardigd van hoogwaardig glas dat duurzaam en robuust is, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Bovendien zijn ze vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor gemakkelijk onderhoud en ze geschikt maakt voor zowel thuisgebruik als professionele horecagelegenheden.

Of het nu gaat om een informele bijeenkomst met vrienden of een feestelijke gelegenheid, de Onis Longdrink Chicago glazen bieden de perfecte manier om uw drankjes met stijl te serveren. Met deze set van twaalf glazen bent u altijd klaar om uw gasten te verwennen met verfrissende en smaakvolle drankjes.

Eigenschappen

Gewicht: 2800 g
Hoogte: 145 mm
Land van herkomst: Netherlands
Gewicht: 2800 g
Diameter: 63 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken