Royal Leerdam Cognacglas Gilde 25 cl (6 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-516370
Het Royal Leerdam Cognacglas Gilde is een verfijnde set van zes cognacglazen, ontworpen om de...meer
Het Royal Leerdam Cognacglas Gilde is een verfijnde set van zes cognacglazen, ontworpen om de rijke aroma's en smaken van deze edele drank te accentueren. Met een capaciteit van 25 cl zijn deze glazen perfect voor het serveren van een royale hoeveelheid cognac, waardoor ze ideaal zijn voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere feesten.

De glazen zijn vervaardigd door Royal Leerdam, een toonaangevende naam in de wereld van hoogwaardig glaswerk, wat staat voor uitmuntendheid en vakmanschap. Ze zijn gemaakt van duurzaam glas dat bestand is tegen dagelijks gebruik en kunnen veilig worden gereinigd in de vaatwasser, waardoor ze praktisch zijn voor zowel thuisgebruik als professionele horecagelegenheden.

Het ontwerp van het cognacglas is zorgvuldig overwogen om de aroma's van de cognac te onthullen en tegelijkertijd een elegante presentatie te bieden. De brede kelk zorgt ervoor dat de aroma's zich kunnen ontwikkelen en de smaakpapillen kunnen prikkelen, terwijl de slanke steel een comfortabele grip biedt.

Of het nu gaat om een ontspannen avondje alleen of een feestelijke bijeenkomst met vrienden, het Royal Leerdam Cognacglas Gilde voegt een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid. Met deze set van zes prachtige glazen bent u klaar om te genieten van de volle smaak en het aroma van uw favoriete cognac in stijl.

Eigenschappen

Gewicht: 600 g
Hoogte: 102 mm
Land van herkomst: Netherlands
Gewicht: 600 g
Diameter: 80 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken