Libbey Bierglas Munique 40 cl (12 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 12 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-510469
Het Libbey Bierglas Munique is een set van 12 stijlvolle bierglazen met een royale inhoud van 40...meer
Het Libbey Bierglas Munique is een set van 12 stijlvolle bierglazen met een royale inhoud van 40 cl per glas. Libbey staat bekend om zijn hoogwaardige glaswerk, en de Munique-serie is een uitstekend voorbeeld van vakmanschap en design.

Deze bierglazen zijn ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit. Het eigentijdse ontwerp en de heldere uitstraling van het glas zorgen voor een visueel aantrekkelijke presentatie van het bier. De vorm van het glas is geoptimaliseerd om de smaken en aroma's van het bier te accentueren, waardoor de drinkervaring wordt verrijkt.

Met een inhoud van 40 cl zijn deze glazen geschikt voor verschillende biersoorten, van lichte pilseners tot meer karaktervolle speciaalbieren. Of je nu een informele bijeenkomst hebt met vrienden of een feestelijk evenement organiseert, het Libbey Bierglas Munique voegt een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid.

De set van 12 stuks zorgt ervoor dat je ruim voldoende glazen hebt voor grotere gezelschappen. Het is een kosteneffectieve en praktische oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een goed gekoeld glas bier. Investeer in kwaliteit en kwantiteit met het Libbey Bierglas Munique en til je drinkervaring naar een hoger niveau.

Eigenschappen

Gewicht: 2900 g
Hoogte: 180 mm
Land van herkomst: Netherlands
Gewicht: 2900 g
Diameter: 80 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken