Royal Leerdam Borrelglas Gilde 6 cl - Transparant (6 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-516262
Het Royal Leerdam Borrelglas Gilde, aangeboden in een set van 6 stuks, belichaamt een combinatie...meer
Het Royal Leerdam Borrelglas Gilde, aangeboden in een set van 6 stuks, belichaamt een combinatie van elegantie en vakmanschap voor een verfijnde drinkervaring. Met een inhoud van 6 cl per glas biedt deze collectie de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De Gilde borrelglazen zijn met precisie vervaardigd van hoogwaardig transparant glas, waardoor de kleur en helderheid van de drank op sublieme wijze worden gepresenteerd. Het tijdloze ontwerp straalt een klassieke charme uit, waardoor deze glazen geschikt zijn voor een breed scala aan sterke dranken, likeuren en aperitieven.

Met een inhoud van 6 cl zijn deze borrelglazen ideaal voor het schenken van verfijnde hoeveelheden, waardoor je de nuances van de drank optimaal kunt waarderen. De set van 6 stuks voorziet in de behoeften van intieme bijeenkomsten en sociale gelegenheden, waardoor je met stijl kunt proosten.

Of je nu een fijnproever bent van exclusieve likeuren of op zoek bent naar een elegante manier om sterke dranken te serveren, het Royal Leerdam Borrelglas Gilde 521009 voegt een vleugje luxe toe aan elke drinkgelegenheid. Investeer in deze set borrelglazen en til je drankenservice naar een hoger niveau.

Eigenschappen

Gewicht: 1000 g
Hoogte: 81 mm
Land van herkomst: Netherlands
Gewicht: 1000 g
Diameter: 50 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken