Onis Bierpul Sintra 55 cl - Transparant (6 stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-515816
De Onis Bierpul Sintra is een set van 6 indrukwekkende bierpullen met een royale inhoud van 55 cl...meer
De Onis Bierpul Sintra is een set van 6 indrukwekkende bierpullen met een royale inhoud van 55 cl per stuk. Vervaardigd met hoogwaardig transparant glas, bieden deze bierpullen een unieke combinatie van eigentijdse transparantie en een klassiek ontwerp.

Het Sintra-ontwerp ademt een tijdloze charme uit, met een stevige handgreep en een robuuste uitstraling die doet denken aan traditionele bierpullen. Het transparante glas laat het rijke kleurenpalet en de bruisende belletjes van het bier schitterend tot hun recht komen, waardoor elke slok een visueel genot wordt.

Met een ruime inhoud van 55 cl zijn deze bierpullen perfect geschikt voor verschillende biersoorten, van verfrissende pilseners tot meer complexe speciaalbieren. Of je nu een informele bijeenkomst hebt met vrienden of een ontspannen avond thuis, de Onis Bierpul Sintra voegt karakter en klasse toe aan elke drinkgelegenheid.

De set van 6 stuks zorgt ervoor dat je ruim voldoende bierpullen hebt om te delen en te proosten. Kies voor de Onis Bierpul Sintra en verhoog de beleving van je favoriete bieren met een vleugje elegantie en traditionele flair.

Eigenschappen

Gewicht: 1500 g
Hoogte: 165 mm
Land van herkomst: Netherlands
Gewicht: 1500 g
Diameter: 70 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken