Mammoet Borrelglas Budgetline Bostonshot 3.5 cl - Transparant (6 Stuks)
Prijs op aanvraag

Kleur kiezen Glas
  • Glas
Verder
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 6 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in de winkelwagen uploaden
  • A134-502729
Het Mammoet Borrelglas Budgetline Bostonshot biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor...meer
Het Mammoet Borrelglas Budgetline Bostonshot biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor het serveren van borrels in een set van 6 stuks. Met een bescheiden inhoud van 3.5 cl per glas, is dit borrelglas ideaal voor het schenken van kleine hoeveelheden sterke dranken met precisie.

De glazen zijn vervaardigd van transparant materiaal, waardoor de kleur en helderheid van de drank goed zichtbaar zijn. Het Bostonshot-ontwerp combineert functionaliteit met een eigentijdse uitstraling, en de compacte afmetingen maken het ideaal voor het serveren van shots tijdens feestjes, bijeenkomsten of andere sociale gelegenheden.

Met een inhoud van 3.5 cl zijn deze borrelglazen perfect geschikt voor een breed scala aan sterke dranken, van traditionele shots tot trendy cocktailcreaties. De set van 6 stuks zorgt ervoor dat je voldoende glazen hebt om te delen en te toosten op speciale momenten.

Kies voor de Mammoet Borrelglas Budgetline Bostonshot en voeg een vleugje praktisch raffinement toe aan je drankenservies. Of je nu geniet van een intieme borrelavond thuis of een groter feest organiseert, deze borrelglazen bieden een betaalbare en stijlvolle oplossing voor het serveren van je favoriete drankjes.

Eigenschappen

Gewicht: 650 g
Hoogte: 70 mm
Land van herkomst: Netherlands
Gewicht: 650 g
Diameter: 45 mm
Materiaal: Glas
Opdruk informatietekst: Graveren met logo of tekst
Opdruk tekstformaat: 10x10 cm
Laatst bekeken